FRIGÖRANDE SAMTAL

VAD ÄR FRIGÖRANDE SAMTAL?

Frigörande samtal är samtal där du utforskar möjligheten till förändringar du önskar göra för att komma närmre dig själv och det liv du önskar leva. Det kan röra sig om att skapa rutiner för hälsa och friskvård, tid för familjeliv, hitta eller byta arbete, fritidsaktiviteter du drömmer om att få tid till eller andra förändringar i din livssituation. Ibland befinner vi oss i situationer när vi känner starkt att vi behöver förändring, men vi vet inte hur eller på vilket område. Här hjälper jag dig att utforska ditt liv och dina drömmar, så att du ska uppnå större klarhet i vad du längtar efter. 

HUR GÅR ETT BESÖK TILL?

Vi utgår från dig, din situation här och nu. I samtal med mig formulerar du din önskan om förändring. Vid behov tittar vi på dina olika livsområden (hälsa, relationer, sysselsättning/fritid, ekonomi, boende) och du får möjlighet att formera en vision eller riktning för ditt liv. Utifrån din vision hjälper jag dig att sätta upp mål och hitta nästa steg för att förverkliga din dröm. När hinder uppstår under resans gång stödjer jag dig att hitta verktyg för att möta dessa hinder, men också att hitta tillbaka till din riktning och vision. Syftet med samtalen är att du ska komma närmre dig själv, dina drömmar och finna kraft att skapa det liv du längtar efter. 

Exempel på verktyg som jag kan stödja dig med under processen

-Skapa utrymme; avsluta gamla trådar i ditt liv för att frigöra tid och energi

-Livsbalans; analysera olika områden i ditt liv för att hitta en balans som överensstämmer med dina djupare värderingar

-Enklare yoga- och avspänningsövningar för hemmabruk

-Avspänningsmassage som komplement till samtal för att främja återhämtning och kroppsnärvaro

-Kraniosakral terapi i syfte att frigöra djupare spänningar i din kropp och sinne

JAG VILL BOKA TID!

Min mottagning finns nära Bälteberga gods, tre kilometer utanför Vallåkra, ca 20 minuter körväg från Landskrona och Helsingborg. Betalning sker på plats med swish eller kort. 

Pris: 600:-/60 min

Boka tid

Vid allvarligare psykiska eller fysiska besvär råder jag dig att ta kontakt med din vårdcentral för att du ska få tillgång till rätt stöd och behandling.